Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

An trobat de fòtos ineditas del primièr concèrt de Nirvana

Una gojata a trobat de fotografias fachas en març de 1987 ont se pòt veire son paire a jogar amb Kurt Cobain

| Maggie Poukkula
Maggie Poukkula es una gojata de dètz e nòu ans que descobriguèt fa gaire, dins un libre en cò sieu, un ponhat de fotografias d’un concèrt de març de 1987 ont se podiá veire son paire, Tony Poukkula, a jogar amb una banda qu’alavetz començava: Nirvana. La gojata a decidit de publicar las fotografias sul sieu compte de Twitter e, en seguida del resson, a descobèrt qu’èran d’imatges del primièr concèrt de la banda de Kurt Cobain, qu’apareis al costat del sieu paire.
 
Las fotografias son, d’efièch, del primièr concèrt de Nirvana a Raymond (Washington). Tony Poukkula fasiá pas partida de la banda, mas d’un autre grop de Seattle, ça que la èra amic de Kurt Cobain e dins aquel concèrt pogèt sus l’empont per jogar qualques tèmas.


Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

E ben ieu ai un molon de fotòs ineditas de ieu u'es pas de creire!

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article